May 17, 2024
Uncategorized

Lørdag Surfing, 11. august 2018

God morgen, herlighed. glædeligt caturday. ? Vi bliver parate til at gå til? ️ stranden (fordi du skal komme der tidligt for at få fat i et område i den primære parkeringsplads, eller du ender med at skulle parkere en kilometer væk såvel som vandretur op Tiny Kilimanjaro) .

Det ? Ocean ringer!

REKLAME

Men først, en let læsning. ?

Hvis du ikke ved det, ved du nu. Den 80’ers-stil makeup på Netflix’s Glow er autentisk såvel som legendarisk – så legendarisk, at kunstnerne er blevet nomineret til en Emmy! For at holde makeup så autentisk ’80’erne som muligt, undgik de nutidige værktøjer som appelblenderen. Ifølge Glow Makeup Designer Lana Horochowski, “80’erne handlede om alvorlige, ekstreme linjer … Jeg brugte pigernes makeup som om de anvendte det selv virkelig hurtige til et show,” forklarer hun. “Hvis noget var lidt wonky, ville jeg bare forlade det.”

Linda Cantello (bredt betragtet som innovatøren af ​​det røgfyldte øje) føler ikke Instagram Makeup.

Periode Fejringer er en gammel brugerdefineret bliver genoplivet i masser af familier, såvel som du forstår hvad? Jeg tror, ​​det er lidt køligt, da hvorfor ikke fejre denne store milepæl i en kvindes liv som et godt skridt i kvindelighed? Jeg vil hellere have det noget positivt end noget skammeligt eller negativt.

Charlotte Tilbury er relateret til Sephora … hvilket tyder på, at jeg vil have en meget mere grund til at miste mit forbandede sind på VIB salget!

Dette var ikke-skønhed, der er forbundet, men stadig fascinerende såvel som noget skræmmende (for mig i det mindste): Der er et nyt forskningsundersøgelse kaldet “overbevisende design”, der undersøger præcis, hvordan computere kan ændre den metode, vi handler, samt tænk. Begreberne udvikles til utallige spil såvel som apps, samt forretning som Twitter samt Facebook afhænger af overbevisende stil metoder til at motivere folk til at gøre tingene … som at bruge meget mere tid på deres telefoner.

Fra artiklen:

“Mens forsvarere af overbevisende Tech vil sige, kan det have positive virkninger, som at uddanne folk til at tage medicin rettidigt eller etablere vægttabvaner, nogle sundheds- og wellnesseksperter mener, at børns adfærd udnyttes i navnet på Tech Worlds fortjeneste. På onsdag blev et brev underskrevet af 50 psykologer sendt til den amerikanske mentale forening, der beskyldte psykologer, der arbejder på Tech Business for at udnytte ‘Hidden Manipulation Techniques’ samt beder APA om at tage en ærlig stand på vegne af børn. ”

Jeg velsignede regnen ned i Afrika! Præcis hvordan en teen-fan’s fervent twitter-kampagne gav os den magiske, der er Weezer’s cover af denne berømte ’80s toto sang.

REKLAME

Hvad er du så meget som i weekenden?

Din venlige samfund appelmisbruger,

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.