December 5, 2023

Trader Joe’s World’s Puffiest White Cheddar Corn Puffs

Du spekulerer sikkert på, hvorfor du tager et kig på en halv-spist taske med osteagtig puffer.

Nå, en gang om en tid (som en time siden) var det faktisk en fuld taske af Trader Joe’s verdens bløde hvide cheddar majs puffs. “Påstået,” Jeg købte det i sidste weekend, så jeg kunne tage billeder af det med mit gode videokamera for at lave et indlæg om dem og dele det med dig, og jeg siger “påstået”, fordi det var min fjerde taske i de sidste fire uger.

REKLAME

Nogen spiste de andre, før jeg kunne tage billederne …

Anyway, denne gang gjorde jeg det! Posen er kun halvt tom.

Fremskridt, mine venner. Det hedder fremskridt.

Disse er de fluffiest, bløde, mange smelte-i-your-mouthiest cheesy puffs, jeg nogensinde har haft fornøjelsen af ​​at støde på. Jeg er grundigt tid, når jeg åbner posen for at sikre, at El Hub ikke er omkring … så jeg kan få dem til mig selv.

Jeg handler typisk om at dele, især når det drejer sig om mad, men med disse … de er bare så velsmagende og fluffy og yummy og osteagtig og blødt og lys. Før du ved det, har du spist 3/4 af posen, og pludselig er du meget crabby.

REKLAME

Åh, og det er osteagtig, men det er ikke så falske cheetos cheesy (ja, de er stadig gode dog). Det er ægte osteagtig. rigtig ost osteagtig. Plus, en to-og-en-halv kop servering er kun 140 kalorier.

En stor 7-oz. taske er kun $ 1,99 hos Trader Joe’s. Gå få en nu.

S.s. Jeg ser dette bedste nu …

Leave a Reply

Your email address will not be published.