May 17, 2024

Lørdag Surfing, 30. december 2017

Disse er mine backupbriller. De er ved Bebe og 10 år gamle.
Ok, så ved du, hvordan jeg har talt om, at du har lyst til at få nye briller til, omtrent for evigt?

Jeg fortsætter med at sætte det af, fordi jeg har den sværeste tid at forpligte sig til sofaer og tilsyneladende briller rammer, men tingene eskalerede i denne uge på grund af begivenheder ud over min kontrol (jeg mistede mine briller), så jeg har brug for at få et nyt par i dag.

REKLAME

Jeg mener, jeg har et backup pair i huset, men de er for stærke og giver mig hovedpine, hvis jeg bærer dem meget mere end 10 minutter, så jeg er på vej til optometristen snart.

Jeg kontrollerede Costco, men alt havde så meget bling på det. Nogen foreslog, at jeg tjekker Kaiser, hvor vi har vores forsikring, til mindre bling-y-briller, så det er her, jeg går.

Jeg gennemgik deres hjemmeside og så nogle søde kate spade rammer, som jeg håber jeg kan prøve i dag.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Så det er noget, rigtigt? Jeg har endelig nye briller. Nye briller, nytår!

Om det, kan du tro det? Det er allerede 2018? Wow, jeg har lige vænnet mig til at skrive 2017 på min checks …

Gør du noget i morgen aften? Barnet og jeg er stadig ved at komme sig fra vores forkølelse, så jeg har lobbyvirksomhed og El Hub for os at få kinesisk takeout og nyde osteagtig motion billeder derhjemme. Det lyder bedst til mig. Jeg vil være hyggelige, komfortable og fyldte, når det bliver 2018.

Jeg er lidt ekstatisk om at se Mariah Carey, prøv igen på nytårsaften. Husk at hele debacle sidste år? Du kender mig, jeg er Team MC, så jeg håber, at hun slår det ud af parken.

I andre nyheder gjorde jeg en masse læsning i denne uge. Jeg sluttede en roman kaldet den onde by af Beatriz Williams (det var ok … en hurtig læsning), og jeg startede lige et mord mysterium kaldet den bedste fremmed af Megan Miranda.

Det tager mig et stykke tid at komme ind i. Jeg er syv kapitler i og … Nå, jeg håber det henter snart.

Læser du noget godt? Her er nogle artikler, der fangede mit øje i denne uge …

Jeg har brugt de sidste 48 timers binge-reading tophcam, en blog, der generelt dækker hudpleje, men også lejlighedsvis delves i makeup. Forfatteren, Chris, er en universitetsstuderende, der også har arbejdet i appelindustrien, og han gør lange, dybtgående anmeldelser. Jeg sætter stor pris på hans dybdeguide til C-vitamin og elsker sin rene, sofistikerede produktfotografering. Jeg er visuelt inspireret.

Hvis du har fået nogen makeup fra Claire’s for dig selv eller andre, er der en chance, at disse produkter kan bestå af asbest (!)

Endnu en anden grund til at undgå kosmetikstestere: Du kan ende med fækalt materiale? på dit ansigt.

Denne treårige toddler blander sin skygge 100 gange bedre end jeg gjorde, da jeg var i gymnasiet.

Har du haft lyst på Netflix endnu? Det er lidt af en mærkelig forudsætning … som Dungeons & Dragons møder Southland. Vil Smith spiller en politimand i nutidens, alternative univers l.A. Alt i deres verden er stort set det samme som vores, undtagen de magiske skabninger overalt. Der er feer, alver, orker, og jeg så endda en drage? flyver i baggrunden i en scene. Det er som lotr op i blandingen. Jeg kunne godt lide det. Selvom du virkelig ikke er i den slags ting, nyd det til makeup. Der er så masser af indviklede, komplicerede udseende, at jeg legitime troede orker og alver var blandt os … men kan nogen fortælle mig, hvorfor navnene på makeup-kunstnerne blev udeladt fra kreditterne ??

Jeg har ikke set det nye Blade Runner motion billede endnu, fordi hvorfor du skal redesign noget, der ikke behøver at blive redone ?? Anyway, jeg er stadig crabby om det, men efter at have læst denne historie om makeup-kunstnere, der servicerede filmen, vil jeg se det. Kinda.

Hvordan Lil ‘Kims penge negle afvikles på Museum of Modern Art

De 11 en masse populære appelprodukter på målet i 2017

No a lot more selfies, and possibly no a lot more dark or colorful nail polish for Meghan Markle when she marries into the royal family… Ouch. The nail polish is a bummer, dude!

REKLAME

Almost another year in the books, my friend. Let’s make these last two days of 2017 good ones.

Din venlige kvarter appelmisbruger,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.