December 5, 2023

Hvad er et apotek darling produkt, du i øjeblikket elsker?

Det er Maybelline Eye Studio, der varer Drama Gel Eyeliner i Blackest Black ($ 9.99) på mine øvre lash linjer
Ooh! Så jeg rutte rundt i min makeup stash den anden dag, AKA “Organisering af det,” (Ah, den evige kamp!) Da jeg spottet, hvad der er hænder ned en af ​​de bedste ting (eller i det mindste mine yndlings ting) til rådighed på Drugstore lige nu, en dejlig gryde af sort gelforing ved Maybelline.

En ægte sort liner uden grønne eller blå undertoner, Maybelline Eye Studio, der varig Drama Gel Eyeliner i Blackest Black, blødt, glat og nemt at arbejde med, og mens jeg aldrig har forsøgt at bære det i 24 timer lige, tror jeg på det ville være op til opgaven, fordi jeg har slidt det i 12 timer ad gangen, og det har. Ikke. Flyttet.

REKLAME

Potten kommer med en børste … men jeg ville bare grøfte det. Eller giv det en anden opgave (nail art måske?), Fordi det er lidt svært at kontrollere og stort set ubrugeligt. I stedet kan jeg lide at bruge min favorit vinklede eyeliner børste i verden, NARS # 47, for at anvende den.

Og har jeg nævnt, at Blackest Black kun er $ 10 ??

Holla. Hvis du er interesseret, kan du finde den på Drugstores, Ulta Stores og Ulta.com.

Hvad med dig, skat? Hvad er et apotek darling produkt, du i øjeblikket elsker?

REKLAME

Din venlige naboskabs skønhedsadmed,

Karen.

S.s. Gæt hvem rystede sin rille thang med de lilla dem i aftes! Jeg giver dig et gæt. Her er et tip: hun laver i øjeblikket skål til morgenmad og sang, lad os blive vanvittige. Jeg håber du har et kick-@ ss år hidtil!

Leave a Reply

Your email address will not be published.