December 5, 2023

Søndage med faner katten, makeup og appel blog maskot, vol. 321

anerkendte Kitty Supermodel og Service Mogul Tabs Katten satte mig ned med mig for et meget specielt interview i morges (han blev betalt i godbidder), og vi dækkede vigtige emner som Pet Peeves, Bucket Lister og stjernetegn.

Vi havde ikke tid til at komme til alle dine spørgsmål denne gang, men hold dem kommer, fordi faner absolut ønsker at gøre det igen.

REKLAME

Dette indlæg er sponsoreret af Purina Pro Plan #proplancatpartner. For information om min udstationeringspolitik, se venligst min ansvarsfraskrivelse.

Om Purina Pro Plan Cat Food

REKLAME

Når jeg fylder sin skål med Purina Pro Plan indendørs Care Dry Cat Food, kommer faner løber fra, hvor han er i huset, selv når han stadig har lidt mad tilbage. Jeg tror han foretrækker det frisk … som i lige ud af posen! Purina Pro Planens store udvalg af tørre og våde kattefoder og snacks, der udelukkende sælges på PET-specialbutikker, kan findes i tre specielle ernæringsplatforme – Nyd, Finesse og fokus – med hver formel oprettet for at levere avanceret ernæring for at hjælpe med at bringe ud bedst i din kat. For meget mere information om dem, tjek www.proplan.com, og følg Purina Pro Plan Cat på Twitter @ Proplancat.

Dine venlige kvarter appelmisbrugere,

Karen og Tabs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.