December 5, 2023
Uncategorized

Vil du rocke pastelbrows? Introduktion til Mac Soft Serve Collection Dare Hue! Brow blyanter

Introduktion til den nye Mac Soft Serve Øjenbryn Pencils!
Nå … Denne samling er helt sikkert uden for min komfortzone. Første gang jeg så den nye Dare Hue! Pande blyanter fra Mac Soft Serve Collection ($ 16.50 hver, tilgængelig online 26. maj 2016; i butikker 2. juni til 14. juli), jeg spurgte mig selv, “er disse helt sikkert pande blyanter? Fordi måske disse er virkelig formodes at være eyeliners. ” Men nej, disse er helt sikkert pande blyanter.

Den Six Limited Edition Mac Dare Hue! Pande blyanter, en del af den nye Mac soft Serve Collection
Disse seks pastell-hued øjenbryn blyanter er ret umulige for mig at trække af med min farve, men jeg skal aflevere det til Mac for helt at træde uden for boksen. Dette er den slags skøre-unikke produkt, som jeg forventer fra Mac, og jeg synes, det er sejt, at mærket stadig holder sig rigtigt til sine ikke-traditionelle rødder!

REKLAME

Farveprøver af Mac Soft Serve pande Pencils (top til bund) i Frisky Fresh, Violet Infused, Pink Confetti, Blonde IKKE BLAND, klart præget og hvilken højdepunkt.

Disse har en meget tyk, voksagtig tekstur, typisk for de fleste pande blyanter. Den nederste skygge (hvilken højdepunkt) beskrives som en blød hvidguld highlighter, og jeg har det på billedet nedenfor.

REKLAME

Som du kan se fra farvrengen, er det ret ren, så det giver kun det letteste strejf af subtile shimmer. Jeg kan faktisk lide det som en super subtil måde at fremhæve min pandeben, hvilket normalt er et skridt, jeg springer over, fordi jeg ikke kan lide at have en meget intens fremhævning i dette område.

Iført Mac soft serveret øjenbryn blyant i hvad en højdepunkt
Jeg havde det sjovt med dette udseende! I tilfælde af at du er interesseret, har jeg også Giorgio Armani Maestro Glow i 8 (Gennemgå og farveprøver i dette indlæg her) // Mac mineralize Skinfinish in Dark // Mac Soft Serve Shadows i jaloux pige og blødgjort (Gennemgå og farveprøver Kommer snart) // Mac Dare Hue! Pande blyant i hvad en højdepunkt // Burberry Lip & Cheek Bloom i Lilla Tulip (på mine kinder og læber, og gennemgået her i dette indlæg) // Anastasia Beverly Hills Brow Wiz i mørkebrun // Dior Brow Styler Gel i Brown (Review I dette indlæg) // også konfronteret bedre end sexmascara // Pixi Glow Mist (Aaaand gennemgået i dette indlæg).

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Jeg har mere Mac soft Serve anmeldelser op snart, men her er et spørgsmål til dig: Vil du rocke pastelbrows? Jeg dør for at høre, hvad du synes om disse!

Leave a Reply

Your email address will not be published.