December 5, 2023

Lørdag Surfing, 23. juni 2018

Operation: J. Lo Booty
Jeg vågnede i morges såvel som så en regnbue … af modstand bands! Fik disse til min fødselsdag. nu sweatin ‘som en mofo.

Her er træningen, jeg laver:

REKLAME

Føler den booty? brænde

Har du nogensinde brugt modstand bands før? Oh em gee. Dude, de ligner ikke meget, men de er ingen joke. De er en ultra-bærbar, billig metode til op ad dit træningspil.

Tilsyneladende fordobles de som smykker!
Tænk varige gummibånd. Du pakker dem rundt forskellige dele af din krop under bestemte øvelser, hvor dine muskler virker mod bandets modstand, såvel som de forskellige farver såvel som størrelser af båndene svarer til forskellige spændinger. Nogle er lig med en 10-pund håndvægt; Nogle er lidt lidt meget mere eller mindre.

Slip en omkring dine knæ eller ankler, samt pludselig dine squats såvel som sidelunge er næste niveau. Jeg taler store skur? (på en fantastisk måde)! Du kan ligeledes udnytte dem til overkrop (som til assisteret pull-ups) samt kernearbejde.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Det er Harris katten, forresten …
Man kan kun modstå så mange burpees, da de virkelig er djævelens arbejde, såvel som når jeg vil udøve, men ikke kan bære den troede på at gå til en hiit klasse eller have en hård tid med et løb, er en modstandsband træning praktisk talt sjovt.

Eller i det mindste anderledes. De er en nem, lav-effektmetode til at blande tingene op.

Nu skal jeg gå i brusebadet såvel som de-funk selv, selvom jeg ikke forstår hvorfor jeg gider, da det forventes at være 90-noget i dag, så jeg kommer bare til at ende med at ende alle svedige en gang igen alligevel. Mens jeg påbegynder angivne ubrugelige bestræbelser, lige her er nogle historier, der fangede mit øje i denne uge:

Hvis du er en farve af farve, er her en guide til at opdage en nøgen lippie til mørkere hudtoner.

Nyt mærke til at se ud på Sephora: 7 dyder. For at støtte regionale beboere såvel som husholdninger i krigsherrede områder, er brandkilder råkomponenter fra steder fanget i tvist samt virkelig overpays for at hjælpe landmændene tilbyder meget mere for deres familier.

Snart vil fans af “Grammet” kunne se times lange videoer med noget kaldet IGTV. SIDE BEMÆRK: Ville nogen tænke på at se mig ramble i en time på Instagram om katte? INQUIRING MINDS want TO KNOW.

Jeg er en enorm fan af unisex dufte (se: ren reserve sel Santal), så jeg kan ikke vente med at snuse disse tre nye duftanner kan introduceres for kvinder såvel som fyre.

Hvad er i et navn? former appeal Editor Linda Wells is introducing a new makeup line called Flesh. right here she talks about the semi-scandalous name as well as their products (she was going for controversy). The short article is likewise full of fun facts (which you understand I loooove), like exactly how the Peach Crayola crayon color utilized to be called Flesh, however it was rebranded during the begin of the civil rights movement.

Well, I just discovered what I’ve been missing all my life: CHOCOFLAN!!!

I certainly did not look such as this when I danced to push It at the eighth-grade dance…

Current summertime soundtrack

REKLAME

Hvad er du så meget som i weekenden? Is it hella hot there too?

Din venlige samfunds charme addict,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.