December 5, 2023

Make up for ever give ind for mig makeup kit: inspireret af filmen, halvtreds nuancer af grå

iført den nye $ 79 make up for ever at give ind i mig makeup kit: inspireret af film halvtreds nuancer af grå
Med den nye make up for evigt 50 nuancer af grå sæt behøver man ikke at have læst de halvtreds nuancer af grå trilogi for at få historiens kandidat.

Jeg har ikke læst bøgerne, men dette sæt er som Cliff’s Notes version. Der er lidt how-to hæfte i det, der går gennem en progression af Ana’s udseende, der starter ung og frisk, der er født med knap-der makeup, så flytter ind i et sultrier look med sorte liner og blanke læber, før de går fuld-på voldsomt med intense smokey øjne.

REKLAME

Homegirl går ind i, som palæets frække hemmelige rum og opdager, at hun er helt ind i den. En god tid var havde af alle.

Jeg er så langt bagved på min læsning (har du hørt, at Harper Lee frigiver en anden roman?), Men jeg er fristet til at flytte halvtreds nuancer op til forsiden af ​​linjen.

Min Pal Jen læste bøgerne, og jeg spurgte hende, hvad hun troede. Hun sagde: “Jeg kunne føle, at sindet numbing bliver gradvis værre … men jeg kunne ikke stoppe.”

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Jeg må spørge, skal jeg virkelig læse disse bøger ?? Hvad siger du?

Uanset hvad er der altid filmen, og makeup i dette sæt, som kommer med fem stykker til øjne og læber (ingen kind kærlighed?), Alle bygget omkring tre forskellige udseende.

Eyeshadow quad …
Centerpiece? Eyeshadow quad. Det huser en shimmery beige (skygge I-514), et varmt skinnende kobber (Me-612), en cool-tonet matte taupe (S-556) og en neutral, Shimmery Golden Brownish Taupe (I-628).

Quad er forbundet med et rør af røget ekstravagant mascara i sort, en sort grafisk liner flydende pen; Pinkish Beige Rouge Artist Natural Lipstick i N4; og varm, skinnende gyldne pink lab shine glans i D14.

Rouge Artist Natural Lipstick i N4

Lab shine lip gloss i D14

How-to hæfte

Alt kommer i en sød keepsake boks med små catchhrases på låget (jeg gætter de er fra bøgerne / filmene).

Sprøver fra venstre: Grafisk øjenforing, øjenskygger i I-514, Me-612, S-556 og I-628
Hvis du kører tallene, selv på $ 79, er sættet en fantastisk aftale. Det eneste stykke, der ikke er fuld størrelse, er mascara, og det er bare lidt mindre end normalt. Eyeshadow-panderne er også lidt større end de almindelige individuelle MUFE singler, du finder på deres tællere.

Rouge kunstner naturlige læbestift i n4 (venstre) og lab shine glans i D14 (højre)
For mig er standouts quad, læbestiftet og glans.

Med øjenskyggene kender du boret med Mufe. Bare almindelig smuk med nuancerede finish og en formel, der er en drøm at blande.

Måske bære en primer med disse bestemte nuancer, da de falder efter omkring seks eller syv timer på mine kombination tørre / olieholdige låg. Hvad angår læbestiftet og glans, er begge perfekte rosa nudes. Comfy og meget fugtgivende, men de varer ikke meget længe. Jeg får 2-3 timer, toppe.

Liner og mascara er en smule vanskelig at arbejde med, men i det mindste varer laster et stykke tid (som ni timer). Det tørrer til en Uber-Dark, Bad- @ ss, Whips-and-Chots Vinyl finish (meget ligesom Mac’s SuperSlicks), men tegning af skarpe kanter med det tager lidt længere tid end jeg vil. Jeg ender normalt med at udjævne kanterne med en gelforing.

Med mascara skal du sørge for at fjerne det overskydende produkt fra børsten, før du bruger det til at belægge dine vipper; Ellers kan din krølle falde. Begyndende med en primer som Estée Lauders Little Black Primer hjælper med at holde op med krøllen og holde vipperne adskilt og fuldt ud spændt.

Hvis dette sæt kunne tale, og det bad mig om at lægge på en blindfold og gå ind i det hemmelige baglokale … Jeg skulle tænke på det. I et sekund. “Okay, Mr. Gray! Jeg er der lige om lidt!”

REKLAME

Ikke et perfekt sæt, men generelt en god værdi.

Pris: $ 79 (opført som en $ 179 værdi)
Tilgængelighed: Begrænset udgave, tilgængelig nu på Sephora
Makeup og Beauty Blog Rating: B +

Din venlige naboskabs skønhedsadmed,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.