May 17, 2024
Uncategorized

Dior Vernis Polka Dots Color & Dots Manicure Kits til sommer 2016

Ideel nu, jeg kan ikke hjælpe med at smile, når jeg ser ned på mine negle.

Jeg har haft negativ tid til mine negle i betragtning af at starte natklasser, men den nye Dior Polka Dots Color & Dots Manicure Kits ($ 31 hver; tre begrænset udgave farve combos tilgængelige) minde mig om, hvad en sjov manicure kan gøre for at lyse mit humør. Når jeg kører eller skriver, føler jeg mig meget mere sat sammen!

REKLAME

Jeg gør normalt mit eget negle maleri, og jeg holder fast i et par klassiske farver, roterer hver anden uge eller så, men jeg keder mig af de samme farver rigtige hurtigt. Så med disse Polka Dots ikke kun får jeg to fantastiske nuancer af den bedste polske formel (IMO), der er mange måder at bære dem sammen – eller alene! Hvis du ikke allerede kan fortælle, er jeg helt slået.

002 Confettis og 003 Plumetis
Som en del af 2016 Dior Summer Milky Dots Collection kommer hvert manicure kit med to 0,23-oz. flasker og et sexet “Dior” branded dotting værktøj. Dottingværktøjet har også været en behagelig overraskelse. Nu kan jeg også nemt tegne med mine andre polishes.

Farvekombinationen – i Classic Dior Fashion – er elegant spændende; Min favorit er 002 Confettis. Den lette orange skygge gør det virkelig for mig … og jeg vil bruge det alene i den nærmeste fremtid! Jeg har ikke haft problemer med den lysere farve, der enten viser på den mørkere farve.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Dior neglelakes har en imponerende formel. De har en medium konsistens og påføres uigennemsigtig med to frakker ved hjælp af en stor børste. En af dem, Junon, er en af ​​de længste varige polerer i min samling.

Dior Polka Dots Manicure Kit i 003 Plumetis
Dior Polka Dots Manicure Kit i 002 Confettis
Polka Dots Manicure Kits er begrænset udgave til sommeren 2016 og tilgængelig nu hos Dior, Sephora og mange Dior tællere.

REKLAME

Jeg synes, det er et interessant skridt for Dior … disse føler sig meget mere lunefuld end deres normale samlinger. Hvad synes du? Lad mig vide!

Se dig i det næste,

Anna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.