December 5, 2023
Uncategorized

Mac Brooke Candy til efteråret 2015

Nu, hvis du er mig, kan din allerførste reaktion på at opdage om den nye Mac Brooke Candy Collection har været, “Hvem Heck er Brooke Candy?” (Jeg måtte google hende.) Jeg skal aflevere det til MAC, da det har været en god uddannelse i banebrydende popkultur. Mine spillelister er altid voksende med nye kunstnere såvel som kunstnere.

Jeg er stadig nødt til at lytte til et par af Brooke’s beats, men hun synes lidt edgy … kinda raunchy, men raunchy kan være hella underholdende ofte (dvs. lil ‘Kim).

REKLAME

Den nye tre-delt begrænset udgave Mac Brooke Candy Tiny Release viser sig udelukkende på Mac-webstedet 27. august, samt i betragtning af at der kun er tre produkter, der er ikke en hel del for det – kun to læbestifter samt en væske øjenliner.

Læbesticks har en fascinerende formel kaldet amplificeret creme, som er en smule cremer såvel som skinnere end de rutinemæssige forstærkede, som jeg elsker, men den flydende øjenforing, boot black, hmm … af alle Mac flydende linjer muligheder, det er min mindst favorit. SUGER, at jeg aldrig kan få en skarp linje med det, såvel som det får mig til at føle mig som en 3-årig forsøger at gøre flydende liner, eller som flydende liner blev sat på denne jord for at misbruge mig (“Liquid Liner er din fjende, ikke din ven! “).

Men jeg digrerer …

Lad os begynde videoen!

Mac Brooke Candy Packaging …

Fra venstre: Hvilken heks, sind administrerer såvel som boot black

Produkter nævnt

Amplificeret creme læbestift i tankerne kontrol, en lys kirsebær rød ($ 17)

Amplificeret creme læbestift i hvilken heks, en dyb blomme ($ 17)

Flydende øjenforing i boot black, en intens sort ($ 21)

REKLAME

Som altid siger tak til Ya Bunches for at se.

Din venlige samfunds charme addict,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.