October 16, 2024

Sommeren af ​​hudpleje: søn og park skønhed vand

det er sommer af hudpleje (og søn og park skønhed vand)
WOW, skønhedsvand lugter som produktet af en gal genius mixolog, der tilbragte år udarbejdelse af en særlig concoction lavet med skræl af en eksotisk, forhistorisk citrusfrugter, der kun findes i en hemmelig dal, der er tabt for civilisationsfinerne siden.

Hvis det var en drik, ville jeg hælde det over is på varme eftermiddage, nippe det på mit skrivebord og kalde det “Mommys særlige sauce.” Lol!

REKLAME

Det første stop på sommeren Hud Care Tour er skønhedsvand af Son & Park ($ 30).

Måden folk raver om dette koreanske mærke toner på Sephora-webstedet gør det lyde som et mirakel i en flaske. Det er en exfoliator lavet til de fleste hudtyper (normal, olieagtig, kombination, tør og følsom), og det skal minimere sløvhed, tørhed og ujævn tekstur.

Søn & Park Skønhedsvand
Ingredienslisten er temmelig lang, men jeg ser masser af planteekstrakter højt på listen. Det fjerde emne ned, Hamamelis Virginiana Water, er almindeligvis kendt som heksehasselvand, og her er en sjov kendsgerning om, at: Witch Hazel er en af ​​meget få produkter, der begge er godkendt af rigtige hekse * og * FDA godkendt.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Skønhedsvand: Ingredienser
Vand, Rose Damascena Flower Vand, Citrus Aurantium Dulcis Orange Frugtekstrakt, Hamamelis Virginiana Vand, butylenglycol, Propandiol PEG-7 Capryl / Capric Glycerider, Alkohol Denat., Xylitol, phenoxyethanol, decylglucosid, PEG-40 hydrogeneret ricinusolie, ppg- 26-butth-26, natriumchlorid, natriumcitrat, citronsyre, citrus aurantium bergamia (bergamot) frugtolie, olie europaea (oliven) frugtolie, citrus aurantium dulcis (orange) skræl, citrus granolis grapefrugter skræl olie, lavandula angustifolia (lavendel ) Olie, Cedrus Atlantica Bark Olie, Pelargonium Gravolens Blomstolie, Lavandula Angustifolia (Lavendel) Vand, Carica Papaya (Papaya) Frugtvand, Copaifera officinalis (Balsam Copaiba) Harpiks, Jasminum Officinale (Jasmine), Illicium Verum (Anise) Frugt / Frø Olie, natrium lactat, natrium pCA, artemisia absinthium ekstrakt, rose blomst olie, propylenglycol, thuja occidentalis blad ekstrakt, ferula galbaniflua (galbanum) harpiksolie, æblesyre saccharose urinstof, vinsyre, origanum majora NA Leaf Extract, Lavandula Angustifolia (Lavendel) Blomster / blad / stamtekstrakt, Melissa officinalis bladekstrakt, Rosmarinus officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Salix Nigra (Willow) Bark Extract, Pelargonium Gravolens Extract, Mentha Rotundifolia Leaf Extract, Origanum vulgare Leaf Extract , Eucalyptus Globulus leaf Extract, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) leaf Extract, Mentha Piperita (Peppermint) leaf Extract, Thymus Vulgaris (Thyme) leaf Extract, Mentha Spicata Flower/Leaf/Stem Extract, Benzyl Alcohol, Chlorphenesin, Methylparaben, Dehydroacetic Acid, Butylparaben, Ethylparaben, Isobutylparaben, propylparaben

Ifølge Paula’s valg (som er et meget værdifuldt sted, BTW), indeholder heksehasselplanten tanniner, der varierer afhængigt af hvilken del af planten der anvendes. Højere mængder i barken og lavere koncentrationer i bladene.

Planten indeholder også en potent antioxidant.

Vandet er lavet ved hjælp af en proces kaldet “dampdestillation”, og under processen tilføjes forskellige dele af planten til blandingen, så du ikke altid ved, hvilken koncentration af tanniner, du får i slutningen.

Dampdestillation involverer også alkohol, så du får det i dit heksehasselvand også.

Så afhængigt af hvilke dele af heksehasselplanten bruges og hvordan de er forberedt, kan heksehasselprodukter indeholde store mængder tanniner og / eller alkohol, begge, der kan irritere nogle mennesker.

Jeg husker at bruge heksehassel på min super olieagtige teenage hud tilbage på dagen … Jeg ville få en flaske heksehassel fra apoteket og bruge det regelmæssigt og tænker på, at det ville styre olien og tørre ud mine zits. Så jeg har brugt det før, men det har været næsten 30 år! Og min hud har ændret sig meget på den tid. Den eneste del af mit ansigt, der er olieagtig nu er min pande. Overalt andet er tørt.

Jeg applicerede skønhedsvand på mit ansigt med en bomuldspude morgen og aften i en halv og en halv time, og det fungerede godt på min olieholdige pande, men alt under mine bryn var slet ikke lykkeligt. Min hud føles stram, tør og bare plain tørstig efter at jeg bruger det, som jeg lige har brugt en uge i Vegas i August og ikke drikker nok vand.

Jeg er ikke sikker på, hvad jeg reagerer på, men jeg gætter på, at det enten er heksehasselen eller alkoholen, som begge vises højt på ingredienslisten.

Folk rave om dette produkt, selvom. Jeg antager, at det virker bedre for gals og fyre med olierige hud end min. Det reducerer bestemt olien.

Hvis du er interesseret, er flasken ret stor. Det er 11.49 ounces. Jeg vedder på, om det fungerede for mig, jeg kunne gøre det sidste syv eller otte måneder.

REKLAME

OK, lad os tale toner. Hvad bruger du i øjeblikket (hvis du bruger en)?

Din venligeNeighborhood Beauty Addict,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.