October 16, 2024
Uncategorized

Lære at kende Rosie

Hvad er det som at være en kat dame, der mister en elsket katte ven, så bliver forelsket i en anden kat igen? Det er underligt. Og vidunderligt. Jeg mistede min kitty BFF sidste år og var ikke sikker på, at jeg nogensinde ville finde en anden kat at elske og dele mit liv med, men jeg gjorde til sidst, og det skete da jeg mindst forventede det.

Jeg spekulerede på, om jeg nogensinde havde plads i mit hjerte for en anden Feline Pal, efter at fanerne gik forbi sidste år (det vil være et år siden denne søndag), og det viser sig, at der var. Lære at kende vores nye Rosie Girl har været både ulige og vidunderlige.

Da hun har levet sammen med os i efteråret, forstod den logiske del af min hjerne, at hun var en helt anden kat end faner var og ville logisk have en anden personlighed. Jeg vidste det var tilfældet, men jeg vidste det ikke rigtig i et par måneder.

REKLAME

En kat dame og hendes bestie. SIDE BEMÆRK: Rosie elsker at blive kramt som en lille pels baby!
Jeg lærer hende lidt mere hver dag, og hver dag falder jeg lidt meget mere forelsket i hende.

For at begynde med er hun den mest snakkesalige kat, jeg nogensinde har kendt. Hænderne ned. Fra det øjeblik jeg vågner op til det øjeblik, jeg falder i søvn om natten, hvis Rosie er i nærheden, taler hun om noget.

Det er en konstant strøm af chatty kitty meows. Det er klart, at hun har mange stærke ideer, og hun kan lide at dele dem med andre.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Hun har også en preternatural evne til at blive underfodet.

Det er hendes supermagt.

Hun ved præcis, hvor du skal placere hendes ni pund krop præcist, hvor dit næste fodspor kommer til at lande. Det er den mærkeligste ting, og det har lavet op og ned ad trappen en noget farlig aktivitet. Jeg har lyst til at jeg er i et rigtigt liv utroligt Mario Brothers spil (ikke falde i lava!). Tabs gjorde det aldrig. Selvom han var større end livet på næsten 20 pund, fandt han altid en måde at prance elegant fra et sted til det næste, men Rosie på den anden side er altid ligefrem på et sted, der tvinger dig til at tæer på kanten af ​​nær døden ! Jeg tror ikke, hun forsøger at målrettet tage mig ud … Men juryen er stadig ude. Lol.

Bare pigerne tager en lur (Bemærk venligst det gnistre hjerte ring på sin finger)
Hun er meget mindre af en thug end faner, det er sikkert. Hun har en sød, ømt pige energi og gør ikke nogen af ​​de @SShole Cat Ting Tabs, der bruges til at gøre (som at tage en lur i en høj trafik døråbning for at vise dig, hvem der er chef). I stedet vil hun presse en “testpote” i dit skød, når hun vil lurvies eller vente på en invitational “her-kitty-kitty”, før hun står op i dit rum.

En girly pige!
En af hendes kælenavne er “baby”, fordi hun lader os holde hende og kramme hende i skurken af ​​vores arme som et lille spædbarn. Og før vi går i seng hver nat, lader hun El Hub bære hende op ad trappen i hans arme … Tabs Lad mig kun gøre det en gang eller to gange hele tiden, vi levede med hinanden.

Hendes yndlingssted
Taler om sengen, hun er der, når jeg falder i søvn og der først om morgenen, men kun hvis hun ikke har slået sig ned på Connors seng først. That, too, is different than Tabs. He would normally do a drive-by for 10 minutes ideal before we went to sleep, and then he’d leave to pursue whatever other activities cats do in a dark house in the middle of the night.

Already ignoring me, le sigh…

Not to say that Rosie doesn’t have a little bit of thug life in her, because one thing she isn’t dainty about is food. She might be a svelte nine pounds, but homegirl loves to eat. She’s opportunistic when it pertains to snacking, and if you leave a plate of food on the counter or a table, she’ll take a nibble without a second thought. You can’t even leave a glass of water out, either! We’ve caught her dipping her paws into glasses and taking sips out of people’s tea and juice multiple times.

I love the orange in her coat.
And I’ve never met a cat so crazy about balls! She keeps a collection of soft balls to stalk all over the house, and whenever she hunts one down, she carries it around and moans and meows so that everyone knows that she’s caught her prey. It’s the funniest thing.

REKLAME

To my cat ladies currently living without a kitty companion, a feline pal will find you soon. I just know it.

Din venlige kvarter appelmisbruger,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.