October 16, 2024

Denne uges makeup inspiration: Cindy Crawford ’90s Supermodel Makeup

I løbet af de sidste par dage har jeg højst sandsynligt brugt meget mere tid, jeg burde nemt indrømme dybding i Cindy Crawfords supermodelle dage, såvel som jeg Krav til at angive dette næste smule højt: Hendes makeup fra 90’erne slår mit liv.

REKLAME

Røgfyldt øje ’til jeg dør, mand. Hvor begynder jeg selv?

Man kan definere sin makeup fra den alder som “klassisk”, men kommer på – Cindy Crawford på højden af ​​hendes Supermodel-ness var freaking ikonisk!

Jeg kunne godt lide hendes makeup da, så godt som jeg stadig kan lide dem, ser nu ud. Jeg tror, ​​at det siger noget, når … Vent – lad mig stoppe såvel som matematikken. Dette var praktisk talt for 30 år siden! Det siger noget, når noget stadig er hensigtsmæssigt efter så længe, ​​såvel som jeg vil satse på min Tubby tabby, at disse makeup ser vil holde op ganske meget for evigt. De er tidløse.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Min fave ting er sikkert brynene. Hun har fuld, rige brows, der er et may-jah-fokuspunkt, men de er stadig bløde, uden nogen form for skarpe kanter eller vanskelig definition, så mens de er fremtrædende, er du ikke suget til at stirre udelukkende på de fuzzy bit caterpillars.

I mange af hendes makeup ser hun en slags variation på et røgfyldt øje, der typisk ser mat eller semi-matte, såvel som da gør hun enten en nøgen eller en rød læbe.

Se omhyggeligt på den nøgne lip ser ud … Se præcis, hvordan der typisk er en mørkere ubesluttet linje ved kanten? Det er så ekstremt 90’ere. Jeg har ikke brugt uklædte liner som den i aldre, men jeg har været mildt nysgerrig efter at prøve det igen nogensinde, fordi jeg opdagede, at makeup-kunstneren, der gør Kelly Clarksons makeup på stemmen, gør det en hel del med Kellys nøgne lip ser ud .

Jeg kommer til at revidere det igen i denne uge …

Åh, såvel som da er der Cindys kinder! Der sker der noget der, sikkert med konturingen såvel som fremhævning, men jeg kan godt lide at der ikke er synlige striber af bronzer eller over-the-top-bling.

Jeg virkelig spørgsmålet, hvem gjorde makeup i disse billeder … Jeg forstår Kevyn Aucoin behandlet hende meget, men jeg har intet koncept, hvis han gjorde nogen form for af disse udseende.

Kan ikke undlade at huske at nævne håret. Måske er det siden jeg kom i alderen under prime “hårbjørn” år, men jeg kan godt lide mig noget stort Cindy Crawford Hair. Min kammerat Gloria fortalte mig den anden dag, at når hun får en blowout, fortæller hun stylisten for at give hendes Cindy Crawford 90s hår, som er geni! Hvorfor har jeg ikke troet på det før? Jeg får sjældent en blowout, men hvis jeg nogensinde får en chance for at få nogen til at arbejde deres magi på mig med en T3 såvel som en rund børste, vil jeg fortælle dem at ringe op i volumenet til den største af 90’erne Cindy Crawford hårhøjder.

Ideelt set, når denne blowout forekommer, vil jeg bruge en Cindy Crawford-stil makeup ser ud til at vælge det store hår, ha ha ha!

REKLAME

Hvad tror du på dette udseende? Gør det dig så meget som det gør mig, eller borer det dig til tårer?

Din venlige samfunds charme addict,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.