October 16, 2024
Uncategorized

Vil Hourglass Veil Retouching Fluid være din concealer’s nye bedste ven?

** BEEP ** ** BEEP ** ** BEEP **

Vi afbryder denne blogindlæg for at bringe dig denne meget vigtige meddelelse: Timeglas Veil Retouching Fluid er ikke en fuld-på concealer. Det kan se ud som en, men det er det ikke. Hvis du anvender det selv på toppen af ​​mørke cirkler, vil de dårlige drenge ikke forsvinde. De vil være som, “hvad er der op, dame? hvordan har du det’?” ?

REKLAME

Timeglas Veil Retouching Fluid ($ 32)

Men hvis du anvender det på toppen af ​​en anden concealer, er du allerede iført – med andre ord, du retouchere – du skal se en lille forskel …

“Mød din concealer’s nye bedste ven. Veil retouching fluid er en multitasking complexion enhancer, som du ikke vil forlade dit hus uden. Denne vægtløse, oliefrie væske tilføjer netop den rigtige mængde lysstyrke, dækning og hydrering, som din hud har brug for i løbet af dagen. Det er som din morgen kop kaffe, dit 3 pm stykke chokolade, og din post-workout glød alle rullet ind i en. ”

– Sephora.com.

Når jeg dab og blander det på toppen af ​​make up for evigt Ultra HD, som har været min under-eye concealer du jour på det seneste, og ved “i det sidste”, mener jeg de sidste par år, mine mørke cirkler ser lidt lysere ud.

Bonus: Det får ikke kage-y eller bryde op concealer, enten.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Det ville være ret innovativt, hvis du ikke vidste om Trish Mcevoys instant eye lift, som har været omkring et varmt minut.

Skyggen jeg har, en varm gylden tan med peachy undertoner, kaldes sand, men den er tilgængelig i seks samlede nuancer – vanille (for retfærdige til meget fair hudtoner), retfærdigt (retfærdigt til lys), naturligt (lys til lysmedium) , Sand (lysmedium til medium), honning (medium til medium dyb) og mandel (medium dybt til dyb).

Jeg mener, det er ikke det mest effektive produkt i verden, fordi det virkelig ikke synes at gøre alt så meget. Min concealer falder stadig i løbet af dagen, men hvis jeg tilføjer dette efter et par timer, køber det mig lidt mere tid … måske en ekstra time.

Jeg vil holde det i min pung, indtil det løber ud, eller jeg keder mig, fordi ja … lidt sjovt, men jeg kan ikke se det blive et must-have hæftning.

REKLAME

2 ud af 5 hjerter.

Vidste du? Hvis din concealer bevæger sig rundt på dig, og det kører dig skør, sæt det med NARS-lys, der afspejler presset indstillingspulver i gennemsigtig krystal for at holde det, hvor det tilhører.

Din venlige naboskabs skønhedsadmed,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.