October 16, 2024

Tillad mig at introducere Matt (E) Hughes! TheBalm tilfredsstiller Matt (E) Hughes Long Enduring Liquid Lipstick

All fyren foret op i en række
Mød Matt (E) Hughes.

Han er attraktiv, føles fantastisk på læberne, lugter som tynde mynte cookies (bogstaveligt talt til tee!), Såvel som sticks rundt, selv når du sløvt pund ned en stor stor mac såvel som fries!

REKLAME

Lad os forsømme sandheden, at jeg lige har lavet to fødevareferencer i den allerførste sætning i denne udgivelse samt komme til at forstå Matt (E) lidt bedre …

Balmen er kommet ud med disse $ 17 tilfredsstille matt (E) Hughes lang vedvarende flydende læbestift, såvel som jeg er en stor fan. De er meget komfortable såvel som ikke føler sig tørring overhovedet, hvilket er så usædvanligt, når det drejer sig om matte læbeprodukter. Formlen minder mig virkelig en smule af NYX-bløde matte læbekreminger.

Når de bruges, er de ret likvide og kan endda blæste lidt, så jeg ville bruge dem med en læbeforing for at stoppe det.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Sammenlignet med matte flydende læbestifter fra mærker som Anastasia såvel som Colourpop før, er disse ret anderledes. Mens de formler forbliver fulde limet til dine læber, som nogle mennesker kan lide, men nogle mennesker også hader, disse kan hurtigt elimineres såvel som ikke føler sig så … klaustrofobisk. Til gengæld indikerer det, at de ikke snarere er så beskyttet med nogle af de andre flydende læbestifter derude.

Når de tørrer ned til deres matte finish, skal de dog blive sat.

Her er kyssetesten …

Kiss Test ved hjælp af “Adoring”
Som du kan se, er de ikke helt Budge-bevis, men de er lange iført! (SIDE BEMÆRK: Hvorfor kunne jeg ikke lave Kiss Marks, der så det søde såvel som ikke som de blæksprutte Tentacle-udskrifter, jeg lavede, da jeg var hektisk at sende næsten hvert barn i min 5-klasse klasse A “Kan du lide mig? Undersøg faktisk eller nej “note?)

REKLAME

Jeg kan også lide det farve valg også. Der er hovedsagelig uanset hvad du har brug for, bortset fra potentielt en lilla, men jeg tror ikke på en stor del af mennesker vil virkelig savne det.

Forpligtet
Charmerende

Doting.
Ærlig
Ridderlig
Sentimental
Dedikeret.
Oprigtig
Troværdige
Hengiven
Loyal
Adoring.
Dybest set har jeg en gigantisk crush på Matt (E) Hughes. Fortæl ikke min mand!

Hvilke af disse er din favorit?

Leave a Reply

Your email address will not be published.